Visszáru

Kedves Vásárló!

A termék visszaküldéssel vagy cserével kapcsolatban adok pár hasznos tanácsot. Nincs annál bosszantóbb amikor a várva várt rendelés megérkezik és nem jó a méret , esetleg nem áll úgy ahogy megálmodtad. Amennyiben vissza szeretnéd küldeni és elállsz a vásárlástól azt többféle módon megteheted.

  • Visszaküldöd postai úton a címünkre, de utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni, a csomagban mellékeled az elállási űrlapot kitöltve  a számlaszámoddal ahova a termék árát visszatérítjük.
  • csomagküldő.hu egyik átvevőhelyén is feladhatod a visszaárut, ebben az esetben igényelned kell egy visszaküldő kódot tőlünk. Ezt megteheted emailben info@molettidivat.hu vagy Facebook üzenetben. Ebben az esetben nem számolunk fel postaköltséget neked.

     

  • Amennyiben cserecsomagot kérsz és megrendelsz egy másik terméket GLS-el cserecsomagban küldve 2000 ft a szállítási díj és házhoz küldjük. E-mailben és Facebook üzenetben lehet igényelni a cserét.

     

  • Ha csomagküldő.hu átvevőhelyre kéred a cserét és amikor átveszed feladod a cserecsomagod a fentebb ismertetett visszaküldő kóddal.  Ennek postaköltsége 890 ft emailben és facebook üzenetben lehet igényelni a cserét