Sok molett nő nem is gondol arra, hogy az öltözködésében pusztán egy kis odafigyeléssel és néhány praktikával még csinosabbá varázsolhatja megjelenését. Szerencsére ma már a karcsúsító trükkök egész tárháza áll a rendelkezésünkre, így nem kell nekünk kísérletezni, hogy vajon melyek azok a fogások, amikkel elégedetten állhatunk a tükör előtt. A továbbiakban végig vesszük, hogy a különböző ruhadaraboknál mire kell odafigyelni.

 

Karcsúsító trükkök – felejtsd el a közhelyeket

Az egyik legelterjedtebb közhelyet érdemes azonnal elfelejtened, a stílusos és divatos öltözködésnek semmi köze sincs a mérethez, legyen rajtad plusz vagy mínusz 10 kiló, ugyanúgy megvásárolhatod az aktuális divat szerinti, számodra leginkább előnyös ruhákat. Egy másik ilyen szokásos álláspont, hogy a molett hölgyeknek mindenképpen törekedni kell a sötét árnyalatú, leginkább fekete színű darabok viselésére.

Ennek alapja, hogy az ilyen színek slankítanak, amivel nehéz lenne vitatkozni, azonban ez nem azt jelenti, hogy a világos színeket száműzni kell a ruhatárból, hiszen azok megfelelő kombinációjával szintén el tudod érni a karcsúbb hatást.

 

Így válassz lábbelit

A magassarkú cipőket részesítsd előnyben, de ne ijedj meg, nem kell azért egyből a 10 cm-es sarkú darabokban egyensúlyozni, bőven elég a 3-4 cm-es magasságú is. A lapos talpú cipőket tedd be a szekrény mélyére, hiszen a lényeg az lenne, hogy optikailag nyújtsuk a lábat és ezáltal az egész testet, erre pedig a legkevésbé sem alkalmas az ilyen típusú lábbeli. A másik ellenséged a bokacsizma, mivel jelentősen vastagabbnak tűnhet a lábad, ha ilyet viselsz.

 

Egy szoknya, egy nadrág

Egy örökérvényű kérdés, hogy a molett hölgyek nadrágot vagy szoknyát válasszanak. A jó hír az, hogy mindkettővel elérheted a kívánt eredményt, már ha jól döntesz a részletekben. Kerüld mindenképpen a csípőnadrágokat, a magas derekú darabok viselése már megfelelő, feltéve, ha nem merev, farmer anyagokból készültek, mert ezek teltebb hatást váltanak ki.

Azonban ha mégis kedveled a farmernadrágokat, inkább a kevésbé koptatott fazonokat vedd fel, hiszen a túlzottan koptatottak optikailag szélesítik a lábat. Amennyiben szeretnél magadnak extra hosszúságú lábakat, hozd összhangba a cipőd és a nadrágod színét.

Ami a szoknyákat illeti, a legfontosabb a megfelelő hosszúságú ruhanemű kiválasztása, mindenképpen kerüld a rövidebb típusokat, a molett nők számára optikailag leginkább a kicsivel térd fölött végződő szoknyák az előnyösek. A ceruzaszoknya gyakorlatilag egyik duci hölgy ruhatárából sem hiányozhat, mivel az ilyen fazonúak szinte mindenkinek jól állnak.

 

Bátran mutasd meg az alakod

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy az alakjuk elrejtése céljából a bő ruhákat viselik, ezzel pont az ellenkezőjét érik el, mint amit szeretnének, hiszen az ilyen ruhákban még nagyobbnak tűnhetnek. A karcsúsító trükkök egyik sarokpontja, hogy bátran viseljünk egyrészes ruhát, a nyári forróságban különösen stílusos és kényelmes viseletnek számít.

A felsőkből keresd az olyat, amely követi a tested vonalát, de még nem tapad rá teljesen, a V-kivágással pedig hangsúlyossá teheted a dekoltázsod. Mindenképpen meg kell említeni a molett hölgyek egyik titkos fegyverét, a tunikát, amely könnyű kombinálhatósága és kifejezetten csinos megjelenése miatt szinte nem tudsz mellényúlni vele.

 

Az ördög a részletekben rejlik

Minden öltözködésnek az alapja a fehérnemű kiválasztása, fontos, hogy kényelmeset válassz, hiszen nem komfortos darabban nem fogod jól érezni magad. Viseld az alakodra tökéletesen illeszkedő fehérneműket, így a ruháid is jobban fognak rajtad állni. A nagyméretű kiegészítők és az övek felteszik az i-re a pontot, előbbiekkel optikailag karcsúsítod magad, míg utóbbival kiemelheted derekadat.

“Végre egy olyan webshop, ahol divatos és megfelelő méretű ruhákat találok, kiváló minőségben”

Ha te is szeretnél új fényben és stílusban, a legutóbbi divat szerint tündökölni, akkor “Irány a webshop!”, hogy te is a leghamarabb hozzájuthass az egyéniségedet leginkább kifejező, trendi darabjainkhoz. Ha bizonytalan vagy, nem tudod milyen ruha lenne a legelőnyösebb alakodhoz és egyéniségedhez, semmi gond, mert ebben is igyekszünk Neked segíteni!