Free cookie consent management tool by TermsFeed

Sok molett nő nem is gondol arra, hogy az öltözködésében pusztán egy kis odafigyeléssel és néhány praktikával még csinosabbá varázsolhatja megjelenését. Szerencsére ma már a karcsúsító trükkök egész tárháza áll a rendelkezésünkre, így nem kell nekünk kísérletezni, hogy vajon melyek azok a fogások, amikkel elégedetten állhatunk a tükör előtt. A továbbiakban végig vesszük, hogy a különböző ruhadaraboknál mire kell odafigyelni.

 

Karcsúsító trükkök – felejtsd el a közhelyeket

Az egyik legelterjedtebb közhelyet érdemes azonnal elfelejtened, a stílusos és divatos öltözködésnek semmi köze sincs a mérethez, legyen rajtad plusz vagy mínusz 10 kiló, ugyanúgy megvásárolhatod az aktuális divat szerinti, számodra leginkább előnyös ruhákat. Egy másik ilyen szokásos álláspont, hogy a molett hölgyeknek mindenképpen törekedni kell a sötét árnyalatú, leginkább fekete színű darabok viselésére.

Ennek alapja, hogy az ilyen színek slankítanak, amivel nehéz lenne vitatkozni, azonban ez nem azt jelenti, hogy a világos színeket száműzni kell a ruhatárból, hiszen azok megfelelő kombinációjával szintén el tudod érni a karcsúbb hatást.

 

Így válassz lábbelit

A magassarkú cipőket részesítsd előnyben, de ne ijedj meg, nem kell azért egyből a 10 cm-es sarkú darabokban egyensúlyozni, bőven elég a 3-4 cm-es magasságú is. A lapos talpú cipőket tedd be a szekrény mélyére, hiszen a lényeg az lenne, hogy optikailag nyújtsuk a lábat és ezáltal az egész testet, erre pedig a legkevésbé sem alkalmas az ilyen típusú lábbeli. A másik ellenséged a bokacsizma, mivel jelentősen vastagabbnak tűnhet a lábad, ha ilyet viselsz.

 

Egy szoknya, egy nadrág

Egy örökérvényű kérdés, hogy a molett hölgyek nadrágot vagy szoknyát válasszanak. A jó hír az, hogy mindkettővel elérheted a kívánt eredményt, már ha jól döntesz a részletekben. Kerüld mindenképpen a csípőnadrágokat, a magas derekú darabok viselése már megfelelő, feltéve, ha nem merev, farmer anyagokból készültek, mert ezek teltebb hatást váltanak ki.

Azonban ha mégis kedveled a farmernadrágokat, inkább a kevésbé koptatott fazonokat vedd fel, hiszen a túlzottan koptatottak optikailag szélesítik a lábat. Amennyiben szeretnél magadnak extra hosszúságú lábakat, hozd összhangba a cipőd és a nadrágod színét.

Ami a szoknyákat illeti, a legfontosabb a megfelelő hosszúságú ruhanemű kiválasztása, mindenképpen kerüld a rövidebb típusokat, a molett nők számára optikailag leginkább a kicsivel térd fölött végződő szoknyák az előnyösek. A ceruzaszoknya gyakorlatilag egyik duci hölgy ruhatárából sem hiányozhat, mivel az ilyen fazonúak szinte mindenkinek jól állnak.

 

Bátran mutasd meg az alakod

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy az alakjuk elrejtése céljából a bő ruhákat viselik, ezzel pont az ellenkezőjét érik el, mint amit szeretnének, hiszen az ilyen ruhákban még nagyobbnak tűnhetnek. A karcsúsító trükkök egyik sarokpontja, hogy bátran viseljünk egyrészes ruhát, a nyári forróságban különösen stílusos és kényelmes viseletnek számít.

A felsőkből keresd az olyat, amely követi a tested vonalát, de még nem tapad rá teljesen, a V-kivágással pedig hangsúlyossá teheted a dekoltázsod. Mindenképpen meg kell említeni a molett hölgyek egyik titkos fegyverét, a tunikát, amely könnyű kombinálhatósága és kifejezetten csinos megjelenése miatt szinte nem tudsz mellényúlni vele.

 

Az ördög a részletekben rejlik

Minden öltözködésnek az alapja a fehérnemű kiválasztása, fontos, hogy kényelmeset válassz, hiszen nem komfortos darabban nem fogod jól érezni magad. Viseld az alakodra tökéletesen illeszkedő fehérneműket, így a ruháid is jobban fognak rajtad állni. A nagyméretű kiegészítők és az övek felteszik az i-re a pontot, előbbiekkel optikailag karcsúsítod magad, míg utóbbival kiemelheted derekadat.

“Végre egy olyan webshop, ahol divatos és megfelelő méretű ruhákat találok, kiváló minőségben”

Ha te is szeretnél új fényben és stílusban, a legutóbbi divat szerint tündökölni, akkor “Irány a webshop!”, hogy te is a leghamarabb hozzájuthass az egyéniségedet leginkább kifejező, trendi darabjainkhoz. Ha bizonytalan vagy, nem tudod milyen ruha lenne a legelőnyösebb alakodhoz és egyéniségedhez, semmi gond, mert ebben is igyekszünk Neked segíteni!