Free cookie consent management tool by TermsFeed
Sokszor hangzik el a nők szájából a lemondó kijelentés: “Nekem mindegy mit veszek fel, nem törődöm a divattal…” – de valljuk be őszintén, ezt senki sem gondolja komolyan. Mert NEM mindegy milyen ruhákat öltünk magunkra nap, mint nap. Kinek öltözködünk tulajdonképpen? A férfiaknak? Önmagunknak? Esetleg a többi nőnek, hogy megmutassuk mennyivel jobb az ízlésünk?

Igen. Fiatalon – és némi naivitással a lelkünkben – a férfiaknak szeretnénk tetszeni, akik véletlenül sem a ruháinkat jegyzik meg, legtöbbjüknek fogalma sincs a divatról – számukra nem ez a fontos. Amikor erre rájövünk következik a második felvonás – elkezdünk öltözködni a nőtársainknak, mintegy versengve a “ki a legcsinosabb, divatosabb” rangért – de itt is hamar rá kell ébrednünk nem érdemes keserves harcot folytatni olyasmiért, ami sokszor nem is a mi valónkat  tükrözi vissza. 

Ilyenkor lép életbe az önmagunkért való öltözködés, a saját ízlésvilág visszatükröződése, amikor a kor divatjából csak azokat a jellemzőket vesszük át, amelyek valóban teszenek.

Nincs ez másképp akkor sem, ha némi súlyfelesleggel áldott meg bennünket a sors. Molettként is mindannyian szeretnénk az adottságaink figyelembevételével csinosak, szépek, divatosak lenni, ez pedig csak úgy lehetséges, ha felvállaljuk önmagunkat. Mit jelent ez? Nem mást, mint önmagunk elfogadását és szeretetét, ami olyasféle pozitiv kisugárzást biztosít, ami semmivel sem helyettesíthető. 

 

Molett divat 2021

Minden évnek megvannak a maga divat trendjei. A molett divat 2021-ben is olyan csinos ruhákat sorakoztat fel, amelyekben valóban jól érezhetjük magunkat. Mig régebben nagyon nehéz volt beszerezni a nagyméretű ruhákat – csak az egyedileg varratott darabok jelentettek segitséget, – addig mára már szerencsére számos varroda felfedezte ezt a piaci rést. 

Mi jellemzi a divatot 2021-ben?

 

A molett divat 2021-ben is kihangsúlyozza a formás idomokat, de a ruhák kialakításának –  szabásának és varrásának köszönhetően nem mutatnak szélesebbnek, sokkal inkább optikailag karcsúsítják a derekat, és elrejtik a kényesebb részeket. 

 

Milyen a molett divat?

 

Az évszakok tekintetében talán a nyári kollekció összeállítása talán a legnehezebb, mert viszonylag kevés ruhadarabot viselünk, igy azoknak minden tekintetben meg kell felelniük egyrészt a 2021-es molett divat trendjeinek, másrészt az anyagokkal, színekkel, mintákkal kapcsolatos kritériumoknak. 

 

Mire gondolok? 

 • A molett nők többsége nem mer színes, mintás ruhadarabokat hordani, ez pedig nagy hiba! De a mi életünkből sem hiányozhatnak a minták és a színek –  csak arra kell figyelnünk, hogy azokat előnyösen tudjuk viselni! 
 • Nyáron felkapottak a könnyed, puha anyagok – a kényelmes szellős ruhák. Apró virág mintával, élénk színekkel, A alakú szabásvonallal minden alkalomra tökéletes választást jelenthetnek. Arról nem is beszélve, hogy az életteli, fiatalos, vidám színek jobb kedvre derítenek, ragyogóvá teszik a napodat. 
 • Felkapottak a trombita ujjú ruhák is –  a vége felé szélesedő ujjakban ugyanis szinte teljesen elvesznek a kezek. 
 • Az átlagosnál mélyebben dekoltált ruhák soha nem mennek ki a divatból –  ilyen pl a V dekoltázs, ami rendkívül előnyös lehet, és a feltételezésekkel ellentétben nem csak a dekoltázs kiemelésére szolgálnak, hanem szépen nyújtják a nyak vonalát is, formálva ezzel az alkatot.
 • Ha nyár, akkor strand, ha strand, akkor fürdőruha… Igen ám, de milyen? Ajánlott az egyrészes fürdőruha, ami a hasi résznél redőzött. Nemcsak a szabással, de a színekkel is lehet játszani, ha alakformáló darabokról van szó. A sötét árnyalatok vékonyítanak. A keskeny csíkok is segíthetnek, amelyek ha vidám színekkel párosulnak különösen előnyösek lehetnek. Ezekkel hangsúlyozni lehet a bőr barnaságát, ami fiatalabbnak mutatja a bőrt, és vékonyabbnak a végtagokat.
 • Ha a derekunkat szeretnénk slankítani, akkor a mell alatt övvel ellátott egyrészes vagy pólós kétrészes fürdőruhából érdemes választani. Ezek homokóra szerűen formálják a derekat, és ha kicsit bővebbek, eltakarják a hasat is.
 • A kicsit hidegebb esős nyári reggeleken bátran felvehetsz egy mintás farmert is – nőies, elegáns, sportos, és még az alakot is megnyújtja.
 • Egy jó blézer mindig jó szolgálatot tesz:  legyen hosszú vagy rövid ujjú a körte vagy homokóra alakhoz kifejezetten ajánlottak a karcsúsított fazonok. A hosszított szabás és az aszimmetria pedig csak fokozza a hatást.  
 • A tunika a legjobb barát – előnyös ruhadarab rendkívül nőies és praktikus darab. Követi az alakot, hosszabb egy egyszerű blúznál, lefelé bővül – ezáltal karcsúsít és leplezi a széles csípőt és a combot.
 • Az ősz beköszöntével előkerülnek a szekrény mélyéről az átmeneti kabátok, a kötött mellények és kardigánok – de ezeknek sem kell komor sötét színekben pompázniuk. Sőt! A vidámság ősszel és télen is kötelező elem. Az egyedi mintákkal, a hosszított, cipzárral és kapucnival is kiegészített ruhák még a ködös, szürke hétköznapokat is élettel töltik meg.
 • Ha otthon vagy sem szabad lemondanod a divatos és fiatalos ruhákról – csak a még kényelmesebb direkt moletteknek készült szabadidő ruhák közül kell választanod. 

 

A  molett divat 2021-ben is számos alternatívát kínál azok számára, akik olyan ruhadarabokat szeretnének vásárolni, ami az adottságaiknak, személyiségüknek egyaránt megfelel. Ha megnéznél néhány ilyen molett rucit, akkor kattins a webshopunk oldalára. 

 

“Végre egy olyan webshop, ahol divatos és megfelelő méretű ruhákat találok, kiváló minőségben”

Ha te is szeretnél új fényben és stílusban, a legutóbbi divat szerint tündökölni, akkor “Irány a webshop!”, hogy te is a leghamarabb hozzájuthass az egyéniségedet leginkább kifejező, trendi darabjainkhoz. Ha bizonytalan vagy, nem tudod milyen ruha lenne a legelőnyösebb alakodhoz és egyéniségedhez, semmi gond, mert ebben is igyekszünk Neked segíteni!