Moletti Divat – Rólunk

A Moletti Divat azért jött létre, hogy csodálatos, teltebb nőként meg tudd találni a Neked való ruhadarabokat, bármilyen alkalomról is legyen szó, mindezt az Otthonod kényelméből, hiszen tudjuk, hogy elfoglalt vagy, viszont a törődés, stílusos és divatos megjelenés Neked is jár!

Ráadásul a változatos, színes kínálat mellett változatos és színes cikkekkel is szeretnénk neked segíteni, hogy a neked legmegfelelőbb darabokat válaszd és persze hogy mesésen érezhesd magad a bőrödben!

Plus size webshopunk létrehozásával egy izgalmas és kényelmes ruhakínálatot és egyben támogató platformot szerettünk volna azoknak a telt hölgyeknek létrehozni, akik már elszoktak attól, hogy örömet okozzon nekik a ruhavásárlás, annak köszönhetően, hogy nehezen találnak egyszerre a méretüknek és az ízlésüknek megfelelő ruhát. Valljuk be, elég könnyű megelégelni azt az érzést, hogy ismét csalódottan, üres kézzel távozunk a plázából, mert ránk egyszerűen nem gondolnak a “trendi boltokban”.

Mi meg akarjuk mutatni, hogy ez nincs így, a női ruhaméretek nem az M-esnél érnek véget, sőt nálunk ott még el sem kezdődnek???? Mi gondolunk Rád is, miközben a “trendiség” is az egyik fő küldetésünk amellett, hogy széles választékot biztosítsunk neked és mindezt az otthonod kényelméből, egy “kattintásnyi távolságra.”


Emellett baráti árakkal, szuper kedvezményekkel, L-től 5Xl-ig terjedő méretű ruhákkal és olyan népszerű márkákkal várunk, mint a Beauty Fashion, Mirage, Priora Plus, Rucy Fashion, Vilavy vagy Wepper Jeans. Mi valóban gondolunk Rád és szem előtt tartjuk az igényeidet – és mindez itt még nem ért véget!

A kiemelkedő kínálat mellett egy valódi közösséget is szerettünk volna létrehozni Nektek, egy olyan közeget, ahol rendszeresen frissülő cikkeinkből tippeket, ötleteket, inspirációt, segítséget meríthettek az öltözködéshez, az általános stílusotokhoz és a minden napokhoz! Mert számunkra fontos az, hogy az internetes vásárlás ellenére éppúgy érezd magad, mintha a törzshelyednek számító butikodba lépnél be, ahol mindig kedves szavakkal, tanácsokkal, jókedvűen vár a kedvenc eladód, aki biztosan őszintén megmondja a véleményét a neked és kevésbé neked való darabokról is. ????

  • Megfelelő méretű ruhák
  • Kényelem
  • Divat
  • Gyors szállítás