Free cookie consent management tool by TermsFeed

Alakformáló harisnyák, harisnyanadrágok

Minden nő számára fontos hogy a legjobb formáját mutassa!

Ebben segítségedre lehetnek kiváló alakformáló harisnyáink és alakformáló fehérneműnk! És mindezt már Plus size méretekben is ! 42-52-es méretig tartunk több féle harisnyát és harisnyanadrágot.

Görgess lejjebb és találd meg kedvenc harisnyádat!

Ebben a katagóriában a legjobb minőségű alakformáló plus size harisnyákat és harisnyanadrágokat találod , olasz és lengyel beszállítók kiváló termékeit, melyek még tökéletesebbé teszik megjelenésed egy csinos ruhában!

Mit vársz el egy alakformáló plus size harisnyától? Azt, hogy tartós legyen , tegye a dolgát és tüntesse el az apróbb hurkákat egyenetlenségeket a testedről, melyek valljuk be őszintén minden nőnek vannak, még ha vékonyabb az alkata akkor is.

Te is szembesültél már azzal a problémával, hogy felvettél egy szűkebb ruhát ,és tökéletesen látszott a fehérneműd vonala?-A nemkívánatos huplik a combon vagy a pocakon. Erre ad megoldást egy alakformáló harisnya vagy harisnyanadrág melyeket ebben a kategóriában megtalálsz. Összefogja az alakod ., lesímítja a “ráncokat”, pár centit lefarag optikailag a sziluettedből, így még csinosabbnak fogod magad érezni!

A harisnyák több színben elérhetőek, a legördülő menüből tudod kiválasztani a megfelelő színt és méretet.

A méretezésnél a magyar konfekció méreteit vettük alapul, hogy megkönnyítsük a választásod, és a telt idomokra is megtaláld a megfelelő harisnyát! Amennyiben átlagon felüli a magasságod ( kb 165 cm felett ) és erősebb a combod, vádlid válasz nagyobb méretet mint amit ruhából vennél, így egész biztosan kényelmes lesz a viselete.