Légy te is csinos a Beauty Fashion ruhák segítségével

A Beauty Fashion termékkategória ruhái téged is magabiztosabbá tehetnek – élj a lehetőséggel te is! 

A tavasz és a jó idő közeledtével mindannyian egyre jobban vágyunk arra, hogy megszabadulva a téli réteges öltözködés nehézségeitől végre csinos ruhákban is meg tudjuk mutatni magunkat. Így van ezzel idős és fiatal, konfekció méretet viselő és molett egyaránt. Olyan ruhadarabokra vágyunk, amelyek minden elvárásunknak megfelelnek.

Ahány nő, annyi elvárás – Beauty Fashion a megoldás

Mindenki egyéni elvárásokat támaszt a ruháival és az öltözködésével kapcsolatban. Van aki a kényelmet helyezi előtérbe, van, aki a trendeket szeretné követni, míg mások a személyre szabott megoldások híve.

 

Bármelyik kategóriába is tartozol, bármilyenek is az igényeid a Beauty Fashion webshop termékei között megtalálod a neked legjobban tetsző darabokat. Miért? 

Mert:

 • kiváló minőségű, hosszú élettartamú alapanyagokat használ a ruhák készítéséhez
 • követi az aktuális divat trendeket – színben, szabásvonalban, mintában egyarát
 • Ismeri és betartja a molett ruhadarabokra jellemző alapszabályokat – legyen szó például a ruha hosszáról vagy a dekoltázs mélységéről
 • többféle moletteknek szánt méretben elérhető
 • változatos színeivel és mintáival széleskörű kínálatot biztosít

Milyen jellemzői vannak egy igazán csinos molett ruhának?

 

A Beauty Fashion termékek magukban hordozzák mindazokat a jellemzőket, amelyek egy molett ruhát igazán csinossá tehetnek. Mik ezek? Lássuk!

 

 • izgalmas ruhadarabok, amelyek egy része hétköznapi viseletként, más típusai pedig alkalmi öltözékként is megállják a helyüket. Soha nem érheti az a vád őket, hogy unalmasak lennének, mert ellentmondanak az egyhangúságnak. 
 • pontosan azokat a testi adottságaidat hangsúlyozzák ki, amik az előnyödre válnak, míg a hátrányos tulajdonságokat jótékonyan elfedik
 • kényelmes, hozzád illő stílust képviselnek, összhangot teremtve, mert méltón képviselik az ízlésedet
 • kiemelik a bőröd szépségét, bársonyosságát, a lábaid kecsességét
 • elkerülnek minden olyan jellemzőt, ami a hátrányodra válik: ilyen a zsákruha, a túl bő, a túl mini, a túl szoros, a túl mintás darabok vagy a túlságosan dekoltált ruhák
 • optikailag karcsúsítanak ( javarészt A-vonalú fazonok, vagy a homokóra alkatúak számára válltöméseket alkalmaz)
 • izgalmas szabásvonalakkal rendelkeznek, amivel a vállaidra tereli a figyelmet

Mire lesz érdemes figyelned 2022-ben?

Minden évnek megvan a maga trendje – nem lesz ez másképp 2022-ben sem. Az újító szándék most is nagy szerepet fog játszani, hiszen az idén a merész színkombinációk használata fog szó szerint színt vinni a mindennapokba. Életbe lép a colour blocking ideje ami két ellentétes szín kombinálásában fog érvényesúlni. 

 

Minél extravagánsabb a két szín közötti eltérés, annál feltűnőbb jelenséggé válsz, de pontosan ez is a cél. A hideg halvány kékes-lilás szín is megjelenik majd az aktuális ruhaviseletekben, ami az idei év színe. Mivel a legtöbben azt hiszik, hogy egyedül a fekete szín áll neki jól, eleinte nehéz lesz megszokniuk a színek ilyetén szabadságát. 

 

Eleinte, ha nem kedveled te sem a túl harsány színeket, akkor válassz padlizsán, méregzöld, vagy rozsdabarna színeket, amelyek nemcsak elegánsak, de vékonyítanak is. 

 

Semmiképpen nem érdemes bő fazonú ruhát választanod, hiszen ez még teltebbnek láttat, ahogy a két mérettel kisebb méretbe sem szabad belekényszeríteni magad. Egyrészt kényelmetlen, másrészt sokkal inkább vicces semmint csinos lenne,

 

Ismerd meg te is a Beauty Fashion termékkollekció csodaszép ruháit és válassz magadnak egyet – vagy akár többet is!