Free cookie consent management tool by TermsFeed

 Crafty Clothes alkalmi ruhák

A Crafty Clothes egy olyan ruhamárka, amely egyedi tervezésű – ahogy a neve is utal rá – rafinált ruhadarabokat kínál a számodra. Miért fontos a rafinéria a molett divatban? Te is tudod a választ: azért, mert a segítségével ki tudod emelni azokat az adottságokat amelyek előnyösek és el tudod rejteni azokat, amelyek előnytelenek. Ennek köszönhetően pedig lényegesen nagyobb önbizalommal fogsz rendelkezni, ami napjainkban bizony az élet minden területén elkél.

1–12 termék, összesen 196 db

Rafinált ruházat, avagy a Crafty Clothes ruhamárka előnyei

Az öltözködés és a divat kapcsolata szerteágazó összefüggéseket tartalmaz. A ruha – ahogy a táplálék és a biztonságos otthon – létezésünk egyik alapvető szükséglete, hétköznapjaink megszokott része. A ruha védelmet nyújt a külső fizikai hatások ellen (szél, hideg, meleg, eső), véd a mások tekintete ellen is. 

 

Az öltözködés egyben az önkifejezés és az önmegtalálás útja is – a belső lényeged kivetülése. Az öltözékedben jól akarod érezni magad, ami csak akkor lehetséges, ha az passzol az egyéniségedhez, a társaságodhoz vagy az alkalomhoz. Ha valami miatt a magadra kényszerített viselet ellentétes személyiségeddel, rosszul fogod érezni magad bennet, ráadásul még rossz kommunikációs üzenetet is hordoz az ízlésedről, a döntési képességeidről.

Az öltözködésnek szimbolikus szerepe is van

 

A te napjaid is mindig ugyanúgy kezdődnek: ébredés után magadra öltöd a többé vagy kevésbé gondosan megválasztott ruháidat. Ezek milyenségét mindig az aktuális helyszín és alkalom dönti el. Másképp öltözöl akkor, ha vizsgázni vagy tárgyalásra indulsz, és másképp, ha a barátaiddal találkozol. Másképp, ha otthon maradsz vagy, ha munkába tartasz. 

 

Az öltözet téged reprezentál: a kötelezettségeidet, a társadalmi helyzetedet, a színtereket ahol mozogsz, az egyéniségedet. A ruháid szimbolikus tartalmak kifejezői lesznek, a nonverbális kommunikáció jeleiként vallanak rólad. A megjelenésedben egyszerre vannak jelen a tradíciók, az erkölcsök, a divat. 

Az öltözködés:

  • tagolja a kulturális teret földrajzilag és lokálisan, egyénileg a magán- és nyilvános szférára
  • kifejezheti az idővel kapcsolatos kulturális szokásokat: estélyi és nappali ruhák, kis délutáni ruhák, hálóruhák, amelyek utalnak a tevékenységekre. 
  • szezonális szempontból is különbséget tesz (tavaszi-nyári és az őszi-téli kollekciók)
  • társadalmi osztályok, nemek, korcsoportok szerint is megkülönböztet 

 

A Crafty Clothes ruhamárka sajátosságai

Ahhoz, hogy kellő önbizalmad legyen, nélkülözhetetlen, hogy jól érezd magad a bőrükben. Egy csinos, hozzád illő ruhában lényegesen nagyobb magabiztossággal látsz neki a napi teeendőid elvégzésének, mint egy kényelmetlen, tőled távol álló szettben. Ha pedig éppenséggel egy kivételes – sokszor sorsdöntő – eseményről van szó, ez még hatványozottabban igaz lesz.

 

A Crafty Clothes márka ruhadarabjaiba a tervezők belecsempészték mindazt a rafináltságot és szenvedélyt, ami a te kiteljesedésedet is szolgálhatja. A blúzok, bolerók, kardigánok, pólók, overálok, ruhák, szoknyák, tunikák és felsők csodaszép és ízléses viseletet biztosítanak.

 

A csinos megjelenés esztétikuma, a divatos és nőies öltözet vonzóvá tesz, ami rendkívüli magabiztosságot adhat a legrázósabb élethelyzetekben is. A szebbnél szebb alkalmi ruhák lehetővé teszik a számodra, hogy ezentúl ne kelljen kényelmetlenül feszengened. 

 

Akár esküvőre, akár keresztelőre, ballagásra, diplomaosztóra kell menned – a Crafty Clothes ruháiban te is jól fogod érezni magad. Természetesen a márka kínálatából a mindennapos használatra is sokféle modell közül választhatsz. 

 

A nőies blúzok, kiskabátok, ruhák, szoknyák megfelelő kombinációjával elképesztő hatást érhetsz el. A rafinált szabásvonalak, formák, színek és minták mindenkit azonnal meghódítanak, alig győzöd majd bezsebelni az elismerő szavakat és pillantásokat.