Free cookie consent management tool by TermsFeed

Alkalmi ruhák moletteknek

Szeretnél igazán csinos lenni egy különleges rendezvényen vagy családi eseményen? Könnyedén, egy kattintással kiválasztani a tökéletes ruhát (pont a méretedben) gyors kiszállítással? Görgess lejebb és válogass szebbnél szebb molett alkalmi ruháink között!

1–24 termék, összesen 162 db

Alkalmi ruhák moletteknek

Szeretnél igazán csinos lenni egy különleges rendezvényen vagy családi eseményen? Könnyedén, egy kattintással kiválasztani a tökéletes alkalmi ruhát (pont a méretedben) gyors kiszállítással? Görgess lejebb és válogass szebbnél szebb molett alkalmi ruháink között!

Molett, plus size, teltkarcsú, gömbölyded – aki nemcsak hallomásból ismeri ezeket a szavakat, hanem nap mint nap önmagán tapasztalja a jelentésükből fakadó hátrányokat az tudja, hogy minden ruhavásárlás kész gyötrelem. Gondot okoz a méret – nem elég nagy, túlságosan nagy – a szinek, a minták, az anyagok, a szabásvonal – ezer dologra kell egyszerre figyelni, hogy a legoptimálisabb legyen a választás. És mindez csak fokozódik, ha alkalmi ruháról van szó!

De ennek nem kell így lennie! 

Nálunk nem kell a ruha mérete miatt aggódni – webshopunkban mindenki megtalálhatja a legideálisabb alkalmi ruhát legyen szó akár esküvőről, ballagásról, születésnapról, keresztelőről – az élet bármely fontos kiemelt eseményéről.

Webshopunkban kifejezetten olyan molett alkalmi ruhákat (is) forgalmazunk, amelyek a szabásukkal, mintáikkal, színeikkel alkalmazkodnak azokhoz az íratlan szabályokhoz, amelyek a molett divatra vonatkoznak.

Mire gondolunk?

Teltkarcsúként nem mindegy milyen fazonú ruhát választasz: köztudomású, hogy a túl bő, a túlságosan szűk, a nagy virágminta, a túl rövid szoknya elkerülendő. Viszont az egyedi aprómintás anyag  érdekessé tesz, a kényelmes de nőies laza fazonok, a szép dekoltázs hangsúlyozása, az aszimmetrikus ruhadarabok  csodásan karcsúsítanak, ahogy a csipkével díszített ráncolt elejű ruha is nagyon előnyös molett alkaton.

Alkalmi ruháink között ugyanúgy fellelhetőek a klasszikus  fekete és fehér ruhadarabok, a csíkos, pöttyös, minták, a csipkerátétes modellek. Sőt még a hímzéssel díszített alkalmi ruhák is kitúnő választást jelenthetnek a népművészetért rajongó hölgyeknek.

Sokat javíthatunk a helyzeten azokkal a rafinált szabású ruhákkal, amelyekkel nagyon izgalmas megjelenést lehet elérni molett alkattal is. Ezek a ruhák mind a  körte, a homokóra, az alma, a fordított háromszög, de a téglalap alakon is nagyszerűen mutatnak.

Szintén szuper megjelenést biztosithatnak az oldalt megkötős, vagy oldalt hangsúlyos, húzott szabású ruhák, amelyek a derékra terelik a hangsúlyt. Mert itt is mi a cél? Mindig a homokóra forma kiemelése, vagy kialakítása.

Alapszabály alkalmi ruháknál is palástolni, amit nem annyira szeretünk, és kiemelni azt, ami formás. Akinek formás lába van, de nem elégedett a karjával, hasával, annak ideális a magasított nyakrész, a nyaklánc, ami a figyelemelterelést szolgálják, észrevétlenül terelve a hangsúlyt az arcra. Egyet azonban jó lesz megjegyezni: a  lebernyegek, sátorlapok, és az oversize trend nem a molettek barátja – és egyébként sem nőies.