Alkalmi ruhák moletteknek

Szeretnél igazán csinos lenni egy különleges rendezvényen vagy családi eseményen? Könnyedén, egy kattintással kiválasztani a tökéletes ruhát (pont a méretedben) gyors kiszállítással? Görgess lejebb és válogass szebbnél szebb molett alkalmi ruháink között!

Alkalmi ruhák moletteknek

Szeretnél igazán csinos lenni egy különleges rendezvényen vagy családi eseményen? Könnyedén, egy kattintással kiválasztani a tökéletes alkalmi ruhát (pont a méretedben) gyors kiszállítással? Görgess lejebb és válogass szebbnél szebb molett alkalmi ruháink között!

Molett, plus size, teltkarcsú, gömbölyded – aki nemcsak hallomásból ismeri ezeket a szavakat, hanem nap mint nap önmagán tapasztalja a jelentésükből fakadó hátrányokat az tudja, hogy minden ruhavásárlás kész gyötrelem. Gondot okoz a méret – nem elég nagy, túlságosan nagy – a szinek, a minták, az anyagok, a szabásvonal – ezer dologra kell egyszerre figyelni, hogy a legoptimálisabb legyen a választás. És mindez csak fokozódik, ha alkalmi ruháról van szó!

De ennek nem kell így lennie! 

Nálunk nem kell a ruha mérete miatt aggódni – webshopunkban mindenki megtalálhatja a legideálisabb alkalmi ruhát legyen szó akár esküvőről, ballagásról, születésnapról, keresztelőről – az élet bármely fontos kiemelt eseményéről.

Webshopunkban kifejezetten olyan molett alkalmi ruhákat (is) forgalmazunk, amelyek a szabásukkal, mintáikkal, színeikkel alkalmazkodnak azokhoz az íratlan szabályokhoz, amelyek a molett divatra vonatkoznak.

Mire gondolunk?

Teltkarcsúként nem mindegy milyen fazonú ruhát választasz: köztudomású, hogy a túl bő, a túlságosan szűk, a nagy virágminta, a túl rövid szoknya elkerülendő. Viszont az egyedi aprómintás anyag  érdekessé tesz, a kényelmes de nőies laza fazonok, a szép dekoltázs hangsúlyozása, az aszimmetrikus ruhadarabok  csodásan karcsúsítanak, ahogy a csipkével díszített ráncolt elejű ruha is nagyon előnyös molett alkaton.

Alkalmi ruháink között ugyanúgy fellelhetőek a klasszikus  fekete és fehér ruhadarabok, a csíkos, pöttyös, minták, a csipkerátétes modellek. Sőt még a hímzéssel díszített alkalmi ruhák is kitúnő választást jelenthetnek a népművészetért rajongó hölgyeknek.

Sokat javíthatunk a helyzeten azokkal a rafinált szabású ruhákkal, amelyekkel nagyon izgalmas megjelenést lehet elérni molett alkattal is. Ezek a ruhák mind a  körte, a homokóra, az alma, a fordított háromszög, de a téglalap alakon is nagyszerűen mutatnak.

Szintén szuper megjelenést biztosithatnak az oldalt megkötős, vagy oldalt hangsúlyos, húzott szabású ruhák, amelyek a derékra terelik a hangsúlyt. Mert itt is mi a cél? Mindig a homokóra forma kiemelése, vagy kialakítása.

Alapszabály alkalmi ruháknál is palástolni, amit nem annyira szeretünk, és kiemelni azt, ami formás. Akinek formás lába van, de nem elégedett a karjával, hasával, annak ideális a magasított nyakrész, a nyaklánc, ami a figyelemelterelést szolgálják, észrevétlenül terelve a hangsúlyt az arcra. Egyet azonban jó lesz megjegyezni: a  lebernyegek, sátorlapok, és az oversize trend nem a molettek barátja – és egyébként sem nőies.