Free cookie consent management tool by TermsFeed

Molett hétköznapi ruhák

A teltebb nők számára gyakran problémát okoz, hogy megfelelő méretű molett hétköznapi ruhát találjanak maguknak, sokszor pedig, ha a méret stimmel is, nem divatos, nem fiatalos és nem elegáns a végeredmény, mintha rejtőzködni szeretnénk. Pedig erre semmi szükség, hiszen egy előnyös szabású és stílusú ruhában bátran ragyoghatunk, környezetünk ránk se fog ismerni.

Nincs már dolgod mint lejjebb görgetni és megtekinteni legújabb kínálatunkat.

A termék melletti legördülő menüből ki tudod választani a megfelelő méretet, több variáciból pedig a megfelelő színt.

Amennyiben bizonytalan vagy a méreted tekintetében írj nekünk emailt vagy hívj telefonon és segítünk hogy választás ne legyen csalódás! Mérettáblázatunkat is igyekszünk az adott ruhához aktualizálni.

1–24 termék, összesen 148 db

Ezt a ragyogás szeretnénk neked biztosítani hétről hétre ha a mi molett hétköznapi ruháinkat hordod! Mert nekünk Te vagy a fontos , nem a legújabb divathóbortok! Egy elegáns igazi nőt fogunk belőled varázsolni , aki azt sugallja, hogy elégedett önmagával és így a környezete is ezt gondolja róla!

És, hogyan érjük el ezt? Azzal hogy olyan hétköznapi ruhákat találunk ki hétről hétre mely stílusosak divatosak és akár évekig hordható !

Ha bizonytalan vagy, nem tudod milyen ruha lenne a legelőnyösebb alakodhoz és egyéniségedhez, semmi gond, mert ebben is igyekszünk Neked segíteni!

90% – ban magyar varrodák kisszériás limitált termékeit találod meg ebben a kategóriában. A limitált kollekció azt jelenti, hogy nem fog veled szembe jönni az utcán egyik darab sem .

Vannak saját gyártású ruháink , melyeket tényleg csak nálunk tudod megvásárolni, és így olyan mintha saját varrónőd lenne , aki csak neked készíti a ruhákat.

Több neves moletti divatot gyártó márkával dolgozunk együtt mint a Beauty Fashion, Crafty Clothes, Amber Style, Kiváló ellenőrzött minőség, remek árak , egyedi fazonok!